Gå til hovedinnhold Gå til søk

Vinter opplevelser

Vinter opplevelser

Vår vinterpakke for grupper består av 4 dager fullpakket med aktiviteter, opplevelser, kultur og kunnskap. Narvik sin toppmoderne gondolbane løfter deg rett inn i eventyret den første dagen. Skikjøring for alle nivåer venter deg og uansett hvor du befinner deg i anlegget vil utsikten ta pusten fra deg! På Fjellheisrestauranten tar man en velfortjent pause, nyter en god matbit og noe å drikke.

Vinterpakken fortsetter dag 2 med kanskje en av Europas flotteste togturer. Arctic Train klatrer sakte, men sikkert opp fjellene langs Rombaksfjorden mot det svenske høyfjellet. I samarbeid med deg som kunde lager vi opplegg for aktiviteter og mat underveis. Ønsker du Europas eneste nordlysjakt med tog, ja, den finner du i Narvik.

Den tredje dagen besøker vi Narvik krigsmuseum. Filmen Kampen om Narvik har gått sin seiersgang verden rundt. På Narvik Krigsmuseum kan man både fordype seg i krigshistorie samt få muligheter for refleksjoner og tanker rundt «vi» og «de andre», verdien av et menneskeliv og hvordan man må forstå krig for å bygge fred. Gruppen kan enten starte i auditoriumet med en felles presentasjon, for så å utforske museet på egen hånd. Ønsker du noe helt ekstra, bestill din en egen teaterforestilling og avslutt med god mat og drikke inne i selve museet.

Den siste dagen tar vi turen tilbake til magiske Narvikfjellet. Vi drar på med mer alpin moro eller en guidet rando tur til 2. eller 3. toppen i fjellene bak anlegget.

Uansett hva du velger, oppholdet slutter slik det startet, på ski med fjorder, fjell og by som nærmeste utsikt.

Middag og underholdning samarbeider vi om, kanskje ønsker dere en uforglemmelig kveld i Lokstallen?